Ahogyan dolgozunk

Ügyfeleinkkel hosszútávú együttműködésre törekszünk, de minden esetben projekt alapon dolgozunk. A folyamat megbízói célkitűzéssel indul, és visszamérés utáni értékeléssel zárul.

 

Szinergiákat építünk. Amit a sportolókkal való munkában megtanulunk, beépítjük az üzleti megbízásainkba. Amit a versenyszférából hozunk, átültetjük a művészetbe. A művészekkel való együttműködés gyümölcsét használjuk a sportolói motiváció megújításában. A központi elem minden esetben a tehetség kibontakoztatása, a hatékonyság növelése és a célelérés irányába állítása.

 

Legyen cél akár az eredményesség növelése, az együttműködés minőségének fejlesztése, a vezetés átfogó képzése, az értékesítés hatékonyságának javítása vagy az ügyfél-elégedettség növelése, a Kanoa Premium csapata segít, hogy a szervezeti stratégia a vállalati hierarchia legalsó szintjén is hétköznapi gyakorlattá váljon.

 

I. Üzleti folyamat és igények megértése

II. Célok újrafogalmazása

III. Stratégiai szinten megfogalmazott igények fejlesztési lépcsőkre bontása

IV. Programok folyamat előkészítése

Személyes és csoportos interjúk a résztvevőkkel: témához kapcsolódó anyagok elemzése; on-the-job tapasztalatszerzés; előzetes tudás-szintfelmérés, tesztek (on-line, off-line)

V. Fejlesztési megoldások megvalósítása

VI. Mérés, követés, beépülés támogatás

Happy sheet; Tréning protokoll; Kognitív ismeretek mérése; Miniprojektek=projekt alapú fejlesztés; Tanácsadói összefoglaló