Miért a KANOA TALENT?

 

Olyan egyedi fejlesztésű, vagy nagy hozzáadott értékű programokat kínálunk, ahol a célcsoport, vagy a megoldandó helyzet túlnőtt a hagyományos fejlesztési megoldások keretein, és a megoldáshoz tanácsadói szemlélet, egyedi megközelítés szükséges. A Kanoa elit trénercsapata biztosítja, hogy minden tekintetben kimagasló minőségű eredmény szülessen.


 1. Nem csak Magyarországon, hanem a régióban is számottevő tapasztalattal rendelkezünk a képzések és tanácsadói szolgáltatások területén, amely tapasztalatot minden megbízásunknál felhasználjuk és megbízóink rendelkezésére bocsátjuk.
 2. Ügyfélportfóliónk rendkívül szerteágazó, a multinacionális vállalatoktól a sportklubokon át, a kisebb cégektől az előadóművészekig. Megbízási tapasztalatunk ennek eredményeként a sok száz napos komplex fejlesztési projektektől a néhány tanácsadói napos programokig terjed.
 3. Eddig több, mint tizenötezer munkavállalót képeztünk, ami felbecsülhetetlen tapasztalatot jelent a csoportokkal, vállalati kultúrákkal és vezetőkkel való együttműködésben.
 4. Megoldásaink között több, mint száz különböző szolgáltatás és program szerepel, amely gazdag kínálatot biztosít a hatékonyságnövelés minden területén.
 5. Tanácsadóink kivétel nélkül nemzetközi tapasztalattal rendelkező, szenior szakemberek.
 6. Minden programunk gyakorlatban kipróbált, többéves hazai vagy nemzetközi fejlesztés eredményeként született. Programjaink mérhetőek, eredményességükért pedig vállaljuk a garanciát.

Sikereink

 • Multinacionális vállalat belső trénercsapatának folyamatos fejlesztése hat országban
 • Nagyvállalat értékesítési rendszerének kialakítása, közel ezer munkatárs értékesítői szemléletű képzése minden szinten
 • Átfogó vállalati egészségprogram megvalósítása a kidolgozástól a beépülés támogatásáig, közel ötszáz munkavállaló bevonásával
 • Interkulturális projektek bevezetése, hozzájuk kapcsolódó képzések kidolgozása és lebonyolítása öt ország részvételével
 • Komplex vezetésfejlesztő projektek több vezetői szinten a vezérigazgatótól a csoportvezetőkig